About us


Представяне на компанията

Masis може да Ви сбъдне мечтата.

Началото на Masis Mobil, е поставена в Франция през 2008г. От самото начало имаме за цел да правим кемпери с чисто нови мебели и оборудване на достъпни цени. Произведен специално за Вас и Вашето семейство. Като Ви се предоставя невероятната възможност, Вие да избирате проекта на бъдещия кемпер, да избирате цвета на мебелите, да избирате цвета на тапицерията както и материала.  Тъй като новите кемпери са с доста висока цена, и не всеки може да си позволи, Ние предприехме да направим щастливи и хората с нисък или среден бюджет да усетят лукса от нов кемпер.

Ключовите фактори за успеха на Masis са предимно богатите знания и опит в областта на разработването, производството и маркетинга ма кемпери. С предлагането на пълен набор от услуги, непрекъснато предлагащи нови иновации и адаптиране на продуктите към нуждите на клиента. 

V.I.P Bus

Masis Ви помага да обслужвате клиентите на високо ниво

Това е новата гама на Masis. С цел да задоволим и бизнес клиентите, Ние стартираме преоборудването на бусове от товарни в пътнически. Като държим на Нашите принципи, да създаваме шедьоври на български цени. С безброй варианти на интериор, Ние можем да задоволим и най изисканите клиенти. С моделите "Masis V.I.P" може да направите пътуването едно върховно удоволствие. С ненадминат лукс и комфорт, Кожени седалки от естествен или изкуствен материал, ел. управление, отопление, масаж, поставка за крака, ротиране на 180 градуса, Смарт телевизор за развлечение, електрически управляеми маси, които с едно натискане се прибират. Sound система и още много невероятни екстри. Може да бъде гравирано Вашето фирмено лого на седалките. 

"Masis V.I.P" Ви дава възможност да обслужвате клиенти, които обичат лукс и комфорт.